workshop Stromen van Levensenergie

Contact met jouw Energie:
van een leven van moeten
naar een leven van mogen
dat maakt het hele verschil!

In deze intense en mooie dagworkshop ga je in contact met je Levensenergie, laat je die stromen en kom je zo bij de bron van je Levensvreugde. Dit doen we door middel van verschillende lichaamsgerichte oefeningen en meditaties.
op naar levensvreugde.

Je bent Levensenergie!

Kijk eens cht naar een zuigeling...: hoe zij -zonder ook maar ergens aan te twijfelen- uiting geeft aan wat er door haar heen stroomt. Volledig en helemaal! Een zuigeling houdt niets terug, geeft zich helemaal aan het leven, s het leven! Een zuigeling bouwt geen stress op, heeft geen burnout

Kijk maar eens naar een klein kind...: die grenzeloze energie, creativiteit en levensvreugde waarmee het een hele dag kan spelen, creatief en onbekommerd; met daarna overgave aan de verkwikkende slaap; om de dag daarna weer verder te gaan. Zo was jij ook... je hebt dat zelfs nog steeds in je!

Die levensenergie hoort ook bij jou, zij stroomt door jou heen vanaf dat je geboren bent, zelfs daarvoor al in de baarmoeder. Soms lijkt het alsof we haar zijn kwijtgeraakt.

Wees gerust, het lijkt alleen maar zo dat die energie weg is! Je kunt er weer contact mee maken, jouw energie gaan ontdekken, voelen, laten stromen en bruisen. Want ze is er nog, helemaal intact! Want je bent levensenergie!

over de trainers

Gert de Gooijer, 0628 252 045, trainer, coach en therapeut. Hij begeleidt sinds 2001 mensen, in groepen en individueel met vragen rond assertiviteit, stress, burnout, en intimiteit (koppels en singles). Hij werkt energetisch en lichaamsgericht.

Rian Kleijsen, 0644 690 370, is coach, therapeut systemisch werk, massagetherapeut en dansdocent.

voor wie is deze workshop?

mis je vreugde in je leven? lig je regelmatig lang wakker, te piekeren? voel je je regelmatig mat of moe, weinig energiek? pas je je makkelijker aan, dan dat je je eigen weg gaat? ben je iemand die alsmaar geeft, en nooit eens ontvangt? stress of klachten rondom burnout? weet je wel wat een ander wil, maar niet zo goed waar je zelf blij van wordt? nieuwsgierig hoe het voelt om wl energiek je eigen weg te gaan? in verbinding met jezelf n met anderen?

en, vooral... ben je er klaar voor om een stap te zetten om jouw levensenergie en -vreugde werkelijk te gaan ervaren, te ontplooien? Schrijf je dan in voor deze workshop.

Eerstvolgende workshop, Zondag 2 oktober, 10:00 - 17:30, Eindhoven. Kosten 90,- euro incl vegetarische lunch, koffie, thee, water. Als je voor 1 september inschrijft en betaalt, kost de workshop slechts 80,- euro.
meer info / Inschrijven: 0628 252 045 of

workshop leven vanuit jouw energie
workshop levensvreugde
Home, stress-counseling en burnout begeleiding
Printbare versie workshop Stromen van Levensenergie